Om Oddfrida

Hos OddFrida kan du købe varer, som er specielt udvalgt til dig, der er gravid eller lige har født.

Alle varer er omhyggeligt udvalgt i samarbejde med jordemødre og læger, som er eksperter i sundhed og graviditet.

I beskrivelsen af de fleste varer finder du også anbefalinger i varens brug og gode råd. Det er Oddfridas mål at give dig og din lille baby en god start med amning. Så her finder du især gode råd til at optimere og bevare amningen.

Vi har været så heldige, at vi har fået eneforhandling af tøj fra RelaxMaternity. RelaxMaternity er italiensk tøj, når det er bedst.

Vi fører undertøj og støttestrømper til graviditeten og efter fødslen fra RelaxMaternity.

Specielt er det vigtigt med den rette støtte til brystet i graviditeten og under amning. I gamle dage bandt man brystet stramt ind, hvis kvinden ikke skulle amme for at forhindre mælkeproduktionen. Det er derfor meget vigtigt, at finde den rette amme-BH, således at mælken uhindret kan løbe til. En for stram BH kan hindre din amning i at blive vellykket. Bøjle BH kan ikke anbefales under amning, da den giver for stor tryk på mælkekirtlerne.

Vi har også varer fra Blanqi, Medela, Nüby, LaneCare, Weleda og Bloomingbath.

Da det kan være svært at købe det rigtige undertøj via internetkøb, har vi indgået et samarbejde med Ultralydklinikken for Gravide, Ny Østergade 5, 1101 København K. Tlf +45 3332 4045.

Her er du velkommen hver lørdag kl. 10-14. Du er også velkommen til at handle, når du kommer til ultralydskanning de øvrige dage.